Οι πρώτες ειδήσεις!

100 και πλέον δωμάτια έχουν κλείσει σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Σκιάθου οι παραγωγοί του ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ για τις 28 & 29 Αυγούστου!

Οι πληροφορίες μας θέλουν να γυρίζεται στη Σκιάθο μία σκηνή με τους τρεις εραστές της Donna (Streep). Πρόκειται για τους Sam (P. Brosnan), Harry (C. Firth) & Bill (St. Skarsgrad) οι οποίοι θα αναχωρούν με ιστιοπλοικό σκάφος από το λιμάνι της Σκιάθου με προορισμό την Σκόπελο, όπου και θα βρίσκεται το bar της Donna.

To bar της Donna έχει αρχίσει να στήνεται εδώ και 3 μέρες στην γνωστή παραλία  Καστάνι (δίπλα στη Μηλιά) κυριολεκτικά δίπλα στους λουόμενους!

Για να θυμηθούμε λίγακι το σενάριο,  λίγο πριν το γάμο της η Sophie,  κόρη της Donna, θέλει να γνωρίσει τον  πατέρα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Υποψιάζεται ότι είναι ένας εκ των τριών φίλων της μητέρας της και κανονίζει να βρεθούν για άλλη μια φορά οι 3+1 στο ελληνικό νησί, όπου και γνώρισαν στα νιάτα τους την Donna τότε που κάποιος από τους τρείς κοιμήθηκε μαζύ της…

Οι εταιρίες παραγωγής Playtone και Littlestar έχουν νοικιάσει ένα ολόκληρο κτίριο στο κέντρο της Σκοπέλου κι έχουν στήσει εκεί το κέντρο επιχειρήσεων! Οι περισσότεροι συντελεστές θα μένουν σε σπίτια, δωμάτια(!) και ξενοδοχεία στην χώρα της Σκοπέλου. Έχουν γίνει ήδη κρατήσεις από γραφείο της πρωτεύουσας για περισσότερα από 200 άτομα.

Στο γήπεδο της Σκοπέλου τα πρώτα container έχουν αρχίσει να ξεφορτώνουν τα υλικά και τα μηχανήματα, κομπάρσοι αναζητούνται εναγωνίως ενώ είναι αρκετοί οι ψαράδες που ναυλώνουν τα καίκια τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Οι εθελεοντές συλλέκτες πληροφοριών που θα τροφοδοτούν το blog έχουν ήδη βρεθεί και σύντομα θα αναφέρουμε και τα ονόματά τους.

Ψάχνουμε για φωτογράφους!!!town25.jpg

Advertisements

One Response to Οι πρώτες ειδήσεις!

  1. mirto says:

    when the movie mama mia will film in skopelos?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: